Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan 19. EMITT fuarına katılıyor. Bölgemiz otel ve acentelerinin ilk kez temsil edileceği fuarda DOĞAKA ayrıca Eshab-ı Kehf'i tanıtmak için stant açacak.
DOĞAKA desteği ve koordinasyonu ile bölgemiz illeri 5. kez EMITT fuarına taşınıyor. Bu yıl 2 farklı holde fuara katılım gösterecek olan DOĞAKA, 5. holde bölgemizden21 otel ve acentenin bulunduğu Doğu Akdeniz Otel ve Acenteleri standı ve 12. holde Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinin tarihi ve turistik değerlerine yer verildiği DOĞAKA standı ile bölgemiz değerlerini dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerine taşıyacak.
Afşin'in Eshab-ı Kehf'ini, Hatay'ın yerel lezzetleri, Kahramanmaraş'ın dondurması ve Osmaniye'nin zanaatkarları ile tanıtımının yapılacağı ve Hatay'ın Beşikli Mağara ve Osmaniye'nin Aslantaş Açıkhava Müzesi'nin canlandırılacağı standın fuarda büyük ilgi görmesi bekleniyor.
22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan fuar TÜYAP-Büyükçekmece-Interexpo salonunda gerçekleştirilecek olup 22-23 Ocak tarihleri arasında turizm profesyonellerine ve 24-25 Ocak tarihlerinde tüm halka açık olacaktır.
Editör: Haber Merkezi