CHP İlçe Başkanı Mustafa Gedik'in genel seçimlerde millet vekil aday adaylığını açıklamasının ardından boşalan koltuğa Hüseyin sığınır ilçe başkanı olarak atandı. CHP Afşin İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır oldu.
25 Aralık 2014 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Afşin İlçe Başkanı Av. Mustafa Gedik'in genel seçimlerde milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından boşalan koltuğa emekli öğretmen Hüseyin Sığınır başkan olarak atandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Afşin İlçe Başkanlığına atanan Hüseyin Sığınır, " Bu göreve beni layık gören partimin tüm yetkililerine teşekkür ediyorum. Partimizin Afşin'de daha başarılı olabilmesi için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bu vesileyle 2015 yılının ülkemize, ulusumuza sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesi dileğiyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutlarım." şeklinde konuştu.
Yeni CHP Afşin İlçe Teşkilatının yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.
Başkan Hüseyin Sığınır
Asil üyeler sırasıyla: Av. Murat Tetik, Ahmet Öztürk, Ali Kıraç, Menekşe Yüce, Yazgülü Yıldırım, Elif Özbolat, Nejdet Kaya, Mehmet Bektaş, Fikret Sertdemir, Şerif Taşyürek, Hasan Dermir, Çetin Doğan, Hamdullah Cinpolat, Lütfi Yılmaz
Editör: Haber Merkezi