Afşin Belediyesi’nin eski fidanlık arazisine inşa ettiği Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı vatandaşların hizmetine sunuldu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in, modern, çağdaş ve kent dokusuna uygun olarak hayata geçirdiği Kapalı Pazar Yeri Projesi, esnaf ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

İnşaat çalışmalarının tamamlandığını belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı”nın geniş kapasitesi, modern ve hijyenik özellikleri ile dikkat çeken "Kapalı Pazar Yeri"ni Afşinli esnaf ve vatandaşların hizmetine kazandıkları için çok memnun olduklarını belirtti.

İnsan öncelikli hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğini kaydeden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,” Afşin'in pazar yeri sorunu artık son buldu. Her vatandaşın kolaylıkla ulaşabileceği, Afşin'in ortası diye tabir edilen ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğünün yanındaki araziye kapalı pazar yerini kurduk. Fidanlık arazimiz de 9 dönüm olarak oluşturduğumuz alanın 3 dönümlük pazar yerimizde hem ilçe sakinleri hem de pazarcı esnafı, çağdaş ve ferah bir mekânda alış veriş imkânına kavuştu." dedi.

Her şeyi ile modern bir pazar oluşturduklarına değinen Başkan Güven, "Esnafımızın ve alışverişe gelen vatandaşlarımızın yazın sıcağından kışın soğuğundan etkilenmeyecekleri "Kapalı Pazar Yeri" oluşturduk. Bu mekân içerisinde oluşturduğumuz, "Köy Pazarı" alanı ile çiftçilerimizin ürünlerini birinci elden tüketici ile buluşturma imkânı da sağladık. Kapalı pazaryeri bölge insanımızın birçok ihtiyacını da karşılayacak. Çevresinde otoparkı olan geniş bir mekân oldu.  Allah hep beraber daha güzel projeleri tamamlamayı nasip etsin. Artık hizmetler katlanacak. Yarınımız bu günümüzden daha güzel olacak. Çok fazla söze gerek yok. Bundan böyle halkımız yağmurda, çamurda, tozda, rüzgarda, güneş altında, ayağı çamur olmadan, başı güneş görmeden gönlünce alışveriş yapacak. Kapalı yazar yeri Afşin ilçemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Hizmete açılan Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı alışverişe gelen vatandaşlardan ve esnaflardan tam not aldı.

 

Editör: Haber Merkezi