Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne toplu taşımada ikinci bir ödül daha geldi.

Radikal bir karar alarak toplu taşıma sisteminde büyük bir değişim başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çok kısa bir süre içerisinde şehir merkezinde hizmet veren ekonomik ömrünü tamamlamış dolmuşları kaldırarak, yepyeni modern ve teknolojinin son harikası, engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği otobüsleri getirmişti.

İstanbul’da 8-10 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 11. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne Transit Proje Yarışması’nda Hizmet Kalitesi Ödülü geldi.

Konu ile ilgili olarak bir bilgi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Yusuf Deliktaş: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz Türkiye’deki tüm belediyeler arasında Toplu Taşımada Hizmet Kalitesi dalında 1.’lik ödülünü almaya hak kazanmıştır. Ödülümüzü Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç adına aldık. Geçen yılda yine toplu taşımada sistem ödülüne layık görülmüştük” dedi.

Editör: Haber Merkezi