Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’e verdiği “havuz” sözünü tutuyor.

Afşin’de etkili olan yağmur sürücüleri ve vatandaşları zor durumda bıraktı. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur kısa sürede olsa Afşin’i olumsuz etkiledi.

Afşinbey Caddesindeki yol çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’e verdiği “yüzme havuzu” sözünü yağan yağmur ile hizmete girip girmediği vatandaşlar tarafından sorgulandı.

Bugün sadece 30 dakika etkili olan yağmur yağışı, Afşin’in giriş yolu olan Afşinbey Caddesini devre dışı bıraktı. Yağan yağmur ile birlikte Afşinbey Caddesi, Devlet Su İşleri (DSİ) Afşin Şube Müdürlüğü mevkiinde 50 metre uzunluğunda göl meydana geldi. Buraya gelen sürücüler ilerleyemezken, drenaj kanallarının çalışmaması nedeniyle suyun yolda birikip refüjü aşarak taşması vatandaşları şaşkına uğrattı.

Sorumlulardan Hesabı Sorulsun!

Vatandaşlar 2 yıldan beri 3 kilometrelik Afşinbey Caddesinde yol çalışmalarının bir türlü tamamlanamaması konusunda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’tan yetkililerden hesabını sormasını beklediklerini ifade etti.

 

Editör: Haber Merkezi