MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Öner:
 “Bu seçimi MHP kazandı, bu seçimin kaybedeni yok"
 
Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan İl Kongresinin ardından seçim bürosunda tebrikleri kabul eden MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, “Bu seçimi MHP kazandı, bu seçimin kaybedeni yok. Bize oy veren vermeyen herkesİ kucaklayacağız." dedi.

Kongrenin ardından açıklama yapan, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, " Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan İl Kongresini yaptık. Dava arkadaşlarımızın büyük destekleriyle bu görev bize verildi. Bu bir bayrak yarışıydı. Bu yola çıkarken ilk sözümüz şuydu; İnşallah kazanırsak bir bozkurt gibi tüm dava arkadaşlarımın önünde yürüyeceğimi belirttim ve kaybettiğimiz durumda ise kazanan arkadaşımızın yanında olacağımı ifade etmiştim. Ama her zaman sonuç ne olursa olsun bu davanın hizmetinde ve yolunda olacağımı ifade etmiştim. Cenabı Allah bu görevi bizlere nasip etti. İnşallah bundan sonra genel seçimlerde MHP'nin Kahramanmaraş'ta en başarılı şekilde çıkartmak için çalışacağız. Kahramanmaraş'ta Milliyetçi Hareket Partisinde yeni bir dönem başladı. Bundan sonraki süreçte  Kahramanmaraş merkez ve bütün ilçeleriyle birlikte tek vücut olarak  çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

 
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Kongresini değerlendirdi. Yıldız, " 25 ocak pazar günü yapılan MHP il kongresi vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. 5 adayla il kongremizi gerçekleştirdik, bütün delegelerimiz sağ duyulu bir şekilde oylarını kullandı. İnşallah bundan sonraki süreçte Kahramanmaraş'taki hedeflerimiz daha da büyüyecek. Yeni il Başkanımız Süleyman Öner ve teşkilatlarımızla birlikte bizlerde bir nefer olarak il başkanımızın emrindeyiz. Kahramanmaraş'taki güneyi, kuzeyi kaldırarak yeni bir oluşum olarak gerçek ülkücülerin ve MHP'lilerin partimize sahip çıkacağını belirtmek istiyorum. İnandığımız bu davada İl Başkanımız Sayın Süleyman Öner'in ardına düşerek kapı kapı gezerek MHP'nin başarısı için çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Gerçekleştirdiğimiz kongrenin tüm teşkilatlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bütün delegelerimize, üyelerimize ve ülkücü kardeşlerimize kongremize katıldıkları için teşekkür ediyorum. Kongreye 5 adayımızla girdik. Kongremizin sonucunda kazanan Milliyetçi Hareket Partisi oldu, kaybeden olmadı burada. Öbür adaylarımız için kaybettim diye bir şey yok. Bundan sonraki süreçte 3 vekil, 4 vekil, 6 vekil diye uğraşarak çalışmamız gerekiyor. " ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi