Afşin esnaflarından İbrahim Berktaş,  Afşinbey Mahallesi'ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart 2019’da yapılması planlanan Mahalli yerel seçimlerde Afşinbey Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Berktaş, “Halka hizmet, hakka hizmet” sloganıyla yola çıktı.

Mahalle sakinlerinin oylarına talip olduğunu belirten Berktaş, Afşinbey Mahallesinin en güzel hizmetlere layık olduğunu söyledi.

Berktaş, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde; şahsımı seçtiğiniz taktirde bende muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım. Ve siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek çalışmamız gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. El ele gönül gönüleAfşinbey Mahallesi için güzel günler diliyorum hepinizin dualarını ve desteğini bekliyorum” açıklamasında bulundu.

İbrahim Berktaş Kimdir?

1971 Afşin doğumlu olup ilk, orta, lise ve önlisans eğitimini Afşin’de tamamladı. 1992 yılından itibaren ticaretle uğraşmakta. İşletme Fakültesi mezunu olan Berktaş, 20 yıldır Afşinbey Mahallesinde ikamet etmekte. Berktaş, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi