Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Afşin'de partisinden seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Seçim bürosu açılışı için Afşin'e gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Afşin Belediye Başkanı Adayı Ecevit Kavak'a destek istedi.

Destici, partisinin Afşin Belediye Başkan Adayı Ecevit Kavak'ın seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, BBP'nin kurulduğu günden bu yana hedefine millete hizmeti, devletin istiklalini ve istikbalini koyarak, siyasetine devam ettiğini vurguladı.

BBP Genel Başkanı Destici, "Kahramanmaraş denilince aklımıza şehit başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu geliyor. Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anıyoruz, ruhu şad olsun. Afşin denilince de aklımıza fakülteden büyüğümüz merhum Ergün Ertekin ağabeyimiz aklımıza geliyor." dedi.

Büyük Birlik Partisi ile Afşin'in çehresinin değişeceğini dile getiren Destici, "Afşin bizim için çok önemli bir ilçe. İçinde çok güzel insanların yaşadığı güzel bir ilçe. Afşin Belediye Başkan Adayımız Ecevit Kavak yıllardır partimizin bayrağını ilçemizde dalgalandırıyor. Her türlü adaletsizliğe, her türlü haksızlığa rağmen büyük bir mücadeleye girişmiş ve bugün Afşin Belediye Başkan Adayımız Ecevit Kavak'ı yalnız bırakmak doğru olmazdı. Başkan adayımızla birlikte olmak için Afşin'e geldik. Büyük Birlik Partisi 26 yıldır siyasi bir tecrübe. Bu bilgi ve birikimimizi riyakarlı kadrolarımızı vatandaşlarımızın ve ülkemizin hizmetine sunduk. Bizim sloganımız 'özümüz millet, sözümüz hizmet' Bizim milletimizden ayrımız gayrımız yok. Biz milletimiz için siyaset sahnesindeyiz. Biz milletimizin kararına saygılıyız. Vatandaşlarımızdan arzumuz bu seçimlerde bizlere destek vermesidir. Bugüne kadar çok farklı siyasi partiye Afşin Belediyesi teslim edildi ve sonuç ortada. Bir defa Büyük Birlik Partisine teslim ederseniz sonucun diğerlerinden çok daha farklı olacağını, olumlu olacağını göreceksiniz. Bu duygu ve düşüncelerle Afşinli vatandaşlarımızdan Belediye Başkanı Adayımız Ecevit Kavak ve belediye mecilis üyesi adaylarımıza destek istiyorum. Afşin'e açtığımız seçim büromuzda yapılacak seçim çalışmalarının ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Destici, yerel yönetimlerin önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Her tarafa gittiğimizde gördüğümüz bir şey var, ana meselenin iş ve aş meselesi olduğunu görüyoruz. Bütün bu problemleri ortadan kaldırmak ilk önce merkezi yönetimin işidir, ama yerel yönetimler de bu anlamda çok önemlidir. Büyükşehir yasasından sonra yerel yönetimlerin eli daha da güçlenmiştir. Eskisi gibi sadece çöp toplayan, etrafı temizleyen, su işlerine bakan belediyecilik anlayışı tarihte kalmıştır. Artık yerel yönetimlere talip olan herkes, her parti ve her aday şunu bilecek, sadece çöpünü toplamayacak, sadece suyunu getirmeyecek, sadece çevre düzenlemesi yapmayacak. Aynı zamanda üretime de destek olacak. Aynı zamanda vatandaşının, evladının eğitimine de destek olacak. Aynı zamanda sağlıkla ilgili meselelerin çözülmesine de el atacak ve aynı zamanda ahlaklı bir toplum, ahlaklı bir nesil ve gençlik yetiştirmek için de adımlar atacak."

Afşin'e güzel hizmetleri yapmak için bu yola çıktıklarını söyleyen Büyük Birlik Partisi Afşin Belediye Başkan Adayı Ecevit Kavak ise, "Seçim büromuzun açılışı için Afşin'e gelen Genel Başkanımız Mustafa Destici'ye teşekkür ediyorum. Bu mutlu ve özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. Partimiz Afşin'e sahip çıkmak için, güzel hizmetler yapmak için var. Bizlerde BBP partisi bayrağı altında Afşin'e hak ettiği hizmetleri getirmek için yola çıktık. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için tüm Afşinli hemşerilerimizden destek istiyoruz. "açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından BBP Genel Başkanı Destici, Belediye Başkanı Adayı Ecevit Kavak tarafından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Destici, bir süre partililerle sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi