Afşin Final Okulu Kurucusu Tufan Yanar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yanar; “Bayramlar kardeşliği, paylaşma ve dayanışma duygusunu, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerdir. Bayramlar, yaşadığımız salgın günleri de dahil olmak üzere her zorluğu atlatabileceğimize dair bizlere umut, neşe, güç vermiştir. Biliyoruz ki milletçe birlik, beraberlik ve kardeşlikle her türlü zorluğu ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek aştığımız gibi bu süreçte yaşadığımız zorlukları da mutlaka aşacağız.

Sevdiklerimizle güzel anılar biriktireceğimiz, büyüklerimize saygının, küçüklerimize sevginin artacağı, gönülden gönüle kurulan bağın güçleneceği bayramlar yaşayacağız. İnanıyoruz ki yine küçükler büyüklerini ziyaret edecek, küskünler barışacak, sevenler bir araya gelecek, akrabalar aynı sofra etrafında buluşacak, aileler bir araya gelerek bayramlar yine aslına rücu edecek.

Bu bayram, sevdiklerimizin sağlığı için kurallara uygun davranarak bir arada geçireceğimiz Kurban Bayramı'nın tüm İslam Âlemine huzur, mutluluk, bereket ve en önemlisi sağlık getirmesini temenni eder, Kurban Bayramınızı en kalbî duygularımla kutlarım” dedi.

Editör: Haber Merkezi