AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Kaya'yı ziyaret etti.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Ahmet Kaya'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Kırbıyık, " Ak Parti Afşin İlçe Teşkilatımızın bütün kademeleriyle birlikte Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Ahmet Kaya Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde Müdürümüz Ahmet Bey'e, Ak Parti İlçe teşkilatı olarak üzerimize ne görev düşerse yapacağımızı beyan ettik. Üniversitemizin Afşin'imize katacağı her türlü hizmetlere destek olmaya hazırız. Bu vesileyle müdürümüze yeni görevlerinde başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Kaya, " AK Parti İlçe Başkanımız Şeref Kırbıyık ve yönetim kurulundan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok nazik bir ziyarette bulundular ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Geçtiğimiz günlerde Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak göreve başladım inşallah bundan sonraki süreçte Afşin Meslek Yüksek Okulu'nun tercih edilebilir ve öğrenci arkadaşlarımızın en güzel şekilde eğitim öğretim görmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda Afşin'imizin bütün Sivil Toplum Örgütleriyle ve siyasi partilerimizle fikir alışverişi yapacağız ve Afşin'e gelen öğrencilerimize sahip çıkmalarını isteyeceğiz.  Önümüzde ki süreç içerisinde Afşin Meslek Yüksek Okulu, Afşin'e hizmet etmeyi hedefleyecek. Bu noktada Afşin'in nelere ihtiyacı var bunları tek tek belirliyoruz. Eksikliler doğrultusunda öğrencilerimizi yetiştirerek bu açığı kapatmak istiyoruz. AK Parti İlçe Başkanımız Şeref Bey, bizlere yardım noktasında ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını beyan ettiler. Bu noktada kendisi ve ekibine teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi