Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmelere karanfil dağıttı.

EÜAŞ Site 1 Yemekhanesinde, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle verilen yemeğe katılan Başkan Güven, öğretmelere karanfil dağıtarak günlerini tebrik etti.

 Öğretmenlerin değerli varlıklar olduğunu, onlara hak ettikleri saygının gösterilmesi gerektiğini belirten Güven, “Ülkemizin her köşesinde büyük fedakârlıklar göstererek eğitim öğretim faaliyetini sürdüren, çocuklarımıza ve gençlerimize hak, adalet, sevgi, saygı gibi yüce değerleri davranış haline dönüştüren; gelişmeleri, yenilikleri takip edebilecek nesilleri yetiştiren öğretmenlerimizi sadece Öğretmenler Günü’nde hatırlamak yeterli değildir. Her zaman sizlerle beraber olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sizlerin imkanlar dahilinde bizden istediğiniz her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Yapıcı eleştirileriniz bize yol gösterecektir” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler için Öğretmenler Günü Kutlama yemeği düzenlediklerini söyleyen Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, " İlçemizde görev yapan öğretmenlerimizle bu özel günde bir arada olmak istedik. Yemeğimize katılan bütün öğretmelerimize teşekkür ediyorum ve bir kez daha tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi