Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 2017 yılı içerisinde ümit ediyorum ki ilçemizin büyük oranda üst yapı ve alt yapı sorunu kalmayacak.Artık üretebilen, teknolojiyi en iyi şekilde değerlendirebilen donanımlı bir Afşin Belediyesi var.” dedi.

Kış ayının girmesiyle beraber imkânlar dâhilinde sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına devam eden Afşin Belediyesi, Beyceğiz Mahallesi Çakır Hoca Caddesi’nde havsa mevki ve Beyceğiz Cami arasını sıcak asfalt kaplama yaptı.

Kar yağışı öncesindeBeyceğiz Mahallesi Çakır Hoca Caddesinin bir bölümünün asfaltlama çalışmasını tamamladığını söyleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Beyceğiz Mahallemizde kaldırımsız yol, asfaltsız sokak kalmayacak.” dedi.

Çakır Hoca Caddesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güven, “Biliyorsunuz ki kış ayına girdik.

İlk karımız 1 Aralık tarihi ile düştü fakat kar erkenden eridi ve havalar kısmi bir süre ısındı. Bizlerde bunu fırsat bilerek Kahramanmaraş KASKİ ekiplerinin alt yapı yenileme çalışmalarını tamamladığı kısımda asfalt kaplama çalışmaları yaparak mahalle sakinlerimizin, Afşin’imizin hizmetine sunduk. Şimdilik havsa mevki ve Beyceğiz cami arasında bulunan 417 metrelik kısmı asfaltlayabildik. Çünkü KASKİ ekipleri bize ancak burayı tamamlayarak teslim edebildi. Bizlerde havaların iyi olmasını fırsat bilerek teslim ettiği kısmı asfaltladık.” diye konuştu.

“2017 yılında Afşin’in üstyapı ve altyapı sorunu kalmayacak"

Beyceğiz Mahallesinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Güven, “Vatandaşlarımızın hiçbir endişesi olmasın. Tüm mahallelere uyguladığımız standartları Beyceğiz Mahallemize de uyguluyoruz. Beyceğiz’de kaldırımsız yol, asfaltsız sokak kalmayacak. 2017 yılı içerisinde ümit ediyorum ki ilçemizin büyük oranda üst yapı ve alt yapı sorunu kalmayacak.” açıklamasında bulundu.

“Atık üretebilen ve donanımlı bir belediye var”

Afşin Belediyesi’nin her alanda gelişme kaydettiğini ifade eden Güven, şöyle devam etti:

“Artık üretebilen, teknolojiyi en iyi şekilde değerlendirebilen donanımlı bir Afşin Belediyesi var. Kendi sıcak asfaltını üretebiliyor, kendi parkesini ve bordürünü üreten bir belediye. Yapılan çalışmalarımızı halkımız, yapacak olduğumuz işlerin teminatı olarak sayabilirler. Bizler yeniden Yeşil Afşin ve yıldız bir şehir olmak adına çalışmalarımıza Allah’ın izni ile çalışacağız, başaracağız” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ile çalışmalar hakkında sohbet eden Başkan Güven, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek onların çözümü konsun da bilgilendirdi.

 

Editör: Haber Merkezi