Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Kuzey Çevre Yolunda incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kuzey Çevre Yolu'nda incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı açıklamada: "Şu anda şehrimizin kuzey bölgesinde bulunuyoruz. İlimizin doğu ve batısı arasında Ahırdağı eteklerinde yapımına başladığımız Kuzey Çevre yolunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Bu bulvarımız Hürriyet mahallemizin üst kısmında şehrimizin doğusundan batısına uzanan Kuzey Çevre Yolu'nun bir parçası olan bu bulvarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Birkaç aydan beri burada çalışmalarımız devam ediyor. Bu bulvarımız Dulkadiroğlu ilçemiz ile Onikişubat ilçemizi birbirine bağlayan yeni bir güzergah olacak. Bulvar çalışmalarımız sadece burası ile sınırlı değil.

Şehrimizin muhtelif yerlerinde bulvar çalışmalarımız devam ediyor. Turgut Özal Bulvarı'nın devamını yapıyoruz, Sümbüllü Bulvarı'nı yaptık. Mehmet Ali Kısakürek Bulvarını yaptık. Şehrimizin doğusunda, batısında yoğun bir çalışma gayretindeyiz. Kahramanmaraş'ımızda araç miktarı çok fazla ve yol miktarı da az. Buna göre bir yoğunluk oluşuyor ve biz bu yoğunluğu bitirme gayretindeyiz.

Hem yeni yollar yapıyoruz hem de bu yollar arasında bağlantılar yapıyoruz. Şehrin doğusundan batısına uzanan yollar arasında da kuzey-güney istikametlerine yollar açıyoruz. Sümbüllü Bulvarı gibi Turgut Özal Bulvarı'ndan da bağlantılar yapacağız. Bulvarlarla şehrimizi birbirine bağlayacağız" diye konuştu

Editör: Haber Merkezi