Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin'de devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yapımı devam eden Atatürk Caddesinde incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, caddenin bir an önce bitirilerek hizmete açılmasını istedi.

Büyükşehir Belediyesinin il genelinde yoğun şekilde çalıştığını belirten Başkan Erkoç,  Afşin'i daha yaşanılır bir yer daha yaşanılır bir ilçe haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesinin, Afşin'de çok büyük bütçeli hizmetlerin altına imza attığına değinen Erkoç, " İlçemizin en önemli sorunlarından bir tanesi içme suyu sıkıntısıydı. Büyükşehir olarak bu soruna neşter vurduk ve Akdere İçme Suyu projesiyle Afşin'e 100 yıl boyunca yetecek içme suyunu getireceğiz. Bu projede son aşamaya geldik." dedi.

İlçe merkezi ve mahallelerine büyükşehir belediyesinin hizmetlerinin aktardıklarını söyleyen Erkoç, açıklamasına şöyle devam etti:

" Altyapı çalışmalarımızın yanı sıra üstyapı çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Ana caddelerimiz başta olmak üzere Afşin merkezimizi sıcak asfalt ile tanıştırıyoruz. Arıtaş-Emirilyas yolunda genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bu millete hizmet etmek bizler için onur ve şereftir. Milletimiz asilliğini 15 Temmuz'da bir kez daha gösterdi. O gece, her mezhepten ve her görüşten vatandaşımız bayrakları ellerine alarak darbe girişimini püskürttü. Konu vatan olduğu zaman gerisinin teferruat olduğunu tüm dünyaya gösterdi. FETÖ'ye karşı, silahlı kuvvetlerimizin arasına sızmış hain teröristlerin gerçekleştirmiş olduğu saldırıların karşısında aziz milletimiz onurlu, şerefli bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dik bir duruş gösterdi. Bu millete hizmetkar olmak bizim için bir şereftir. Bizler en güzel hizmeti yapmanın gayreti içerisindeyiz."

Atatürk Caddesinde devam eden sıcak asfalt yol yapımı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Erkoç, daha sonra caddedeki esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi