Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği bünyesindeki Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ilçemizde yeniden bir yapılanmaya girdi. Yeni yapılanma çerçevesinde Afşin Devlet Hastanesi Yönetim Kadrosunda görev değişikliğine gidildi. Yeni yapılanmayla birlikte çeşitli görev değişiklikleri yapılırken, Başhekimlik Hastane Yöneticisi-Başhekim olarak değiştirirken, Hastane Müdürlüğü kaldırılıp yerine Hastane İdari ve Mali işler Müdürlüğü, Başhemşirelik kaldırılıp yerine Hasta Bakım Hizmetleri Müdürlüğü kuruldu.
 
Başhekim Hastane Yöneticisi Ortopedi Uzmanı Dr. İsmail Çelik, Başhekim Hastane Yönetici Yardımcısı Mehmet Baktır, Mali ve İdari İşler Müdürü Doğan Düşkün, Mali ve İdare İşler Müdür Yardımcısı Cuma Ova, Sağlık Bakım Müdürü Hatice Topaktaş ve Sağlık Müdür Yardımcısı Ali Özel yeni görevlerine başladılar.
Konu hakkında bilgi veren Başhekim Dr. İsmail Çelik, “Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği adı altında bir kurum oluşturuldu. Her il bünyesinde de genel sekreterlik oluşturuldu. ikinci ve üçüncü sağlık hizmetleri genel sekreterlik bünyesine bağlandı. Bu şekilde insanların daha aktif daha yeni hizmet alabilmeleri ayrıca daha kolay ve çabuk bir şekilde hizmete ulaştıracak performansa dayalı bir süreç bekliyor bizleri. Bu süreçte bizde kendi adımıza elimizden gelenin fazlasıyla hizmet etme yönünde gayretlerimizi göstereceğiz.” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi