Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da düzenlenen “ TUSKON Başkanlar Kurulu” toplantısını değerlendirdi. Başkan Sarı, toplantıya katılan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a Eshab-ı Kehf gravürü takdim etti.

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) toplantısı düzenlendi. Toplantıya Afşin’den İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı katıldı. 

Düzenlenen toplantı hakkında bilgi veren Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı, “28-29-30 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Crown Plaza Asya otelde yapılan TUSKON Başkanlar Kurulu toplantısı TUSKON başkanı Rızanur Meral başkanlığında yapıldı. Toplantıya 7 federasyon başkanları ve 172 dernek başkanı katıldı. Toplantıda Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan, ülke ve dünya ekonomisini değerlendirdi. Dünyada ekonomik göstergelerin daha kötüye gittiğine vurgu yaptı. Geniş bir sunumla Dünyanın ve Türkiye’nin ekonomik gidişatı hakkında bilgi verdi. İhracatın önemini anlatarak, bu bağlamda TUSKON un üslendiği misyonun vurgu yaptı. Diğer katılımcılar boydak holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Hedef Alliance Yönetim Kurulu Başkanı Etem Sancak, Asya Katılım Bankası Genel Müdürü Abdullah Çelik konuşmacı olarak ekonomik verileri değerlendirdi.Toplantıya Tunus Turizm bakanı Elyas Fakhfakh ve Şeyseller Turizm bakanı Pierre Laporte konuk olarak katıldı. Ülkelerindeki yatırım imkanları hakkında bilgiler verdiler. Ayrıca toplantıya katılan Afşin sanayici ve işadamları derneği başkanı İlyas sarı sayın Ali Babacana ve Rızanur Meral’e Eshab-ı Kehf gravürü ve yanında Eshab-ı Keyf ile ilgili derleme kitabını da takdim etti” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi