Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü iftarda Afşin’de görev yapan gazetecileri ağırladı.

Afşin Neşve Kafe ve Restoranda düzenlen programda Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü kurucu ortaklarından İsmet Taşyürek, “Bahçeşehir Koleji olarak bölgeye hizmet edeceğiz” dedi.

İftar programına katılan gazetecilere teşekkür eden Taşyürek, “Okulumuz adına sizlere teşekkür ediyorum. Gazetecilerimiz önemli bir işi icra ediyorlar. Ağır bir sorumluluğunuz var, Afşin’in sesi, soluğu oluyorsunuz, ilçemizin dışarıya açılan kapsısı oluyorsunuz. Mesleklerini layıkıyla yapan tüm gazetecilerimize teşekkür ediyorum. İftar programında bir araya gelmekten, güzel sohbetten dolayı mutlu olduk. Tüm gazeteci arkadaşlara mesleklerinde başarılar diliyorum” dedi.

Eğitim çalışmaları hakkında da bilgilendirmede bulunan Taşyürek, şu ifadelere yer verdi:

“Şuanda Kahramanmaraş ve bölgesinde yabancı dil ve robotik kotlama ile eğitim veren en önde gelen okul Bahçeşehir Kolejidir. Bu öğrencilerimizin geçtiğimiz yıl ve daha önceki yıldaki başarılarıyla kanıtlandı. Erken kayıt döneminde de çok yoğun bir ilgi gösterildi. Tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bahçeşehir Koleji olarak çok iyi bir konumda eğitim ve öğretim hayatımıza devam ediyoruz”

Editör: Haber Merkezi