Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, 500 fakir öğrenciye konfeksiyon, ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı.
 
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, okulların açılması ile birlikte 500 öğrenciye konfeksiyon, ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulunarak yardım halkalarına bir yenisini daha ekledi.
Geçtiğimiz yıllarda da giysi, gıda, kırtasiye v.b. yardımlara imza atan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası birçok yardıma muhtaç ailenin yanında oldu.
Yardıma muhtaç insanlarımızı azda olsa sevindirmek için imkânları ölçüsünde çalışmalar yaptıklarını belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Can; “Biz bu yardımları herhangi bir amaçtan dolayı yapmıyoruz; sadece ve sadece Allah rızası için yapıyoruz. Her yıl geleneksel olarak yapmış olduğumuz yardımı bu sene de devam ettirdik. Yaklaşık 10 yıldan bu yana sürdürdüğümüz bir gelenek bu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği denetimi kapsamında 500 öğrencimize giyim ayakkabı ve kırtasiye yardımı yapıyoruz. Bu yardımı da ilköğretim okulu müdürleriyle yapıyoruz. Okul müdürlerimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirliyorlar. Bizlerde bu öğrencilerimize yine okul müdürlerimiz aracılığıyla alış veriş fişlerini veriyoruz. Bu günde huzurunuzda okul müdürleriyle bir toplantı yaparak bu yardım fişlerini teslim ettik. Okul müdürlerimizde yardıma muhtaç olan öğrencilerimize yetiştirecekler.” açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi