Afşin Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 670 aileye gıda paketi yardımında bulundu.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan ramazan yardımları 17. senesinde 670 aileyi sevindirecek. Gıda paketleri Afşin merkez mahalle muhtarları vasıtasıyla yardıma muhtaç ailelere teslim edilecek. 

Ticaret Odası Hizmet Binasında merkez 9 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, mahalle muhtarlarının gıda yardımlarının ihtiyacı olan kişilere ulaşmasında çok önemli rol oynadığını belirtti.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası olarak 17 yıldan buyana Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmemeye çalıştıklarını belirten ATSO Başkan Can, “ İlçemizdeki 670 yardıma muhtaç ailemize muhtarlarımız aracılığıyla gıda yardımında bulunacağız. Mahalle muhtarlarımıza dağıtmış olduğumuz gıda paketlerini mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere hızlı bir şekilde ulaştıracak.” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine yardımlardan dolayı teşekkür eden Can, “ Her yıl, Ramazan ayı geldiğinde gıda paketi, okullarımız açıldığında kırtasiye ve giyim yardımı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere odamıza teslim ediliyor. Bizlerde muhtarlarımız sayesinde gıda paketlerini aksatadan en hızlı bir şekilde yerine ulaştırıyoruz.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden bu yıl 666 paket odamıza yardım yapıldı. Bu gıda paketlerinin içerisinde un, pirinç, makarna ve yağ gibi temel ihtiyaçları kapsayan malzemeler bulunmakta. Bu paketleri seçim zamanında muhtarlarımıza destek vermese bile fakir ve muhtaç kişilere ulaştıracağını biliyorum.  Allah rızası için sizlere destek vermese bile, fakir ve muhtaç ise o kapıyı çalmanızı istiyorum. Sizlerden ricam budur.” açıklamasında bulundu.

Toplantıda muhtarlar adına söze alan Beyceğiz Mahalle Muhtarı Ekrem Tor, yardımların, ihtiyaç sahiplere en hızlı şekilde ulaşacağını belirtti ve yardımlardan dolayı Afşin TSO Başkanı Bekir Sıtkı Can’a teşekkür etti.


Editör: Haber Merkezi