MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, seçim çalışmaları kapsamında MHP Afşin İlçe Teşkilatında partililerle buluştu. Akgemci, Afşin halkından 30 martta aldığı oyların daha fazlasını MHP için istedi.  
MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci seçim çalışması için geldiği Afşin'de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seçim uğruna insanların uyutulduğunu ve söz verilen işlerin geçiştirildiğini söyleyen Akgemci, "Kahramanmaraş'tan hızlı tren teğet geçti." dedi.

MHP Afşin ilçe teşkilatını ziyaretinde partililere seslenen Prof. Dr. Akgemci İktidar partisinin seçim çalışması uğruna insanların kandırıldığını belirterek herkesin elini vicdanına koyması gerektiğini belirtti.  
Kahramanmaraşlıların hızlı tren gelecek vaadi ile kandırıldığını belirten Akgemci: "Kimse boşa çabalamasın Maraş'a projede hızlı tren yok. Zaten ulaştırma bakanlığının 5 mart 2015 tarihinde açıkladığı raporda 2015 yılında Mersin-Adana ve Gaziantep- Şanlıurfa hızlı tren hattı çalışmalarına başlandığı belirtildi. Zaten açıklamada Kahramanmaraş'ın adı geçmemektedir. Suni gündemle halkı kandırıyorlar." dedi.
30 Mart yerel seçimlerinden Kahramanmaraş MHP büyükşehir belediye başkan adayı olduğunu belirten Akgemci: "Adaylığım süresinde gördüm ki vicdansız insanlar iktidara gelmek için ellerinden gelen gayreti yapıyorlar. Halkı yok hızlı tren, issizlik sorunu bitecek dediler. Ama gördük ki şimdi de halkı  milletvekilliğinde boş vaatlerle kandırıyorlar" şeklinde konuşmasını tamamladı. 

Daha sonra açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, " Bilindiği üzere yerel seçimlerde MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi adayımız Sayın Hocamız Tahir Akgemci'idi. Yerel seçimlerde Afşin, Göksun, Elbistan, Çağlayancerit ve Andırın'da az bir oy ile seçimi kaybettik. Aslında bu bir kaybetme değil daha çok kazanma olmuştur MHP için. Bütün MHP Belediye Başkan adaylarımızla bu 5 ilçede halkımızın gönlünü kazandık. Yerel seçimlerde yakaladığımız bu başarının milletvekilliği genel seçimine çok olumlu yansıyacağını biliyorum. Afşin ilçe teşkilatı olarak, Afşin'de bu başarıyı arttırmak için bizler elimizden gelini yapacağız ve örnek bir ilçe olacağız. Aday Adayımız Prof. Dr. Tahir Akgemci Bey'e çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi