Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Akbayır Beldesi Belediye Başkanı Tahsin Öztunç ile organizatör Bekir Yılmaz tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde hayırseverlerden sağlanan maddi kaynak, üniversite eğitimi gören 40 öğrenciye dağıtıldı.
 
Hayırsever vatandaşlar tarafından karşılanan maddi kaynak Akbayır Belediyesi'nde düzenlenen mütevazı bir törenle öğrencilere teslim edildi.
Sosyal paylaşım sitelerinden Akbayırlı öğrencilere çağrıda bulunan Akbayır Belediye Başkanı Tahsin Öztunç ve organizatör Bekir Yılmaz, öğrencilerle tek tek ilgilenerek, yaşanabilecek her durum karşısında kendilerine bilgi verilmesini söyledi.
Öztunç, öğrencilere sonuna kadar destek olacaklarını ifade ederek, "Beldemizden olup da yurdumuzun çeşitli yörelerinde üniversite eğitimi gören, ekonomik olarak desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimize burs sağlıyoruz. Yaptığımız girişimler sonucunda Adana, Ankara, İstanbul, İzmir ve Konya'da faaliyet gösteren hayırsever hemşehrilerimizin katkıları ile 40 üniversite öğrencimize burs veriyoruz. Bursları yılsonuna kadar devam ettireceğiz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da ihtiyacı olan öğrencilerimize burs sağlayamaya devam edeceğiz. Üniversite öğrencilerimize burs verilmesi noktasında desteklerini esirgemeyen hayırsever hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: Haber Merkezi