AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Kösebalaban ve AK Parti Afşin Yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraş Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından Afşin Devlet Hastanesi görevine getirilen Ortopedi Uzmanı Dr. İsmail Çelik makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.
İnsanlara daha güzel hizmet vermek için burada olduklarının altını çizen Ortopedi Uzmanı Dr. İsmail Çelik, ““Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği adı altında bir kurum oluşturuldu. Her il bünyesinde de genel sekreterlik oluşturuldu. ikinci ve üçüncü sağlık hizmetleri genel sekreterlik bünyesine bağlandı. Bu şekilde insanların daha aktif daha yeni hizmet alabilmeleri ayrıca daha kolay ve çabuk bir şekilde hizmete ulaştıracak performansa dayalı bir süreç bekliyor bizleri. Bu süreçte bizde kendi adımıza elimizden gelenin fazlasıyla hizmet etme yönünde gayretlerimizi göstereceğiz” dedi.
Devlet Hastanesi’nin sorunlarını yakından ilgilendiklerini söyleyen AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Öncelikle yeni görevlerinizde başlarılar diliyorum. Devlet Hastanemiz gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir hastane. Hükümetimiz tarafından sağlık sektörüne ciddi anlamda yatırımlar yapılıyor. Afşin’de bu yatırımlardan büyük ölçekte yararlanıyor. İşte hastanemizin yanında 110 yataklı bir ek bina inşaatı sürüyor. Bu tamamlandığında ilçeye güzel bir hizmet verecek. Hastanemizin bir problemi de tomografi cihazı. Bu cihaz geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılmıştı fakat ihalede iptal edildi. Tomografi cihazının alınması için çalışmalar sürüyor. En kısa zamanda tomografi cihazını ilçemize kazandırmak için uğraş vereceğiz. Yeni ekibinize ve sizlere başarılar diliyorum” dedi.
Heyet daha sonra Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü’ne ataması yapılan Abdullah İbrahim Çalışır’ı ziyaret ettiler.
Editör: Haber Merkezi