Temayül yoklamasının tamamlandığı Ak Parti'de milletvekili aday adaylarını şimdi de mülakat heyecanı sardı. Kahramanmaraş milletvekili aday adayları ile mülakatı yapacak komisyon üyeleri de belli oldu.

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’de 7 Haziran 2015’te gerçekleştirilecek genel seçimlerde aday gösterilecek isimleri belirlemedeki ikinci aşama olan mülakat için komisyonlar oluşturuldu.

 AK Parti’nin yetkili kurullarının aldığı karar doğrultusunda milletvekili adayları 12 ayrı komisyonda mülakata tabii tutulacak. Aday belirleme sürecinin 2. aşamasında 6-15 Mart tarihleri arasında genel başkan yardımcılarının başkanlığında, MKYK üyelerinden oluşacak 12 alt komisyon 6 bin 223 aday adayı ile yüz yüze mülakat yapacak. Kahramanmaraş’taki milletvekili aday adaylarının mülakatını ise 7. Komisyon gerçekleştirecek. Komisyon başkanlığını AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek yürütecek. Komisyon üyeliklerini ise, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aziz Sibel Gönül, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Osman Can ve AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi üstlenecek.

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek başkanlığındaki mülakat komisyonu, Kahramanmaraş’la birlikte Gaziantep, Kayseri, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Artvin ve Çankırı illerindeki milletvekili aday adaylarının mülakatlarını gerçekleştirecek. 

 

Editör: Haber Merkezi