AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Eken:

"AK Partiyle birlikte milletimize hizmet etmek için yola çıktık."

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken, Çobanbeyli ve Altunelma Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. Eken, genel seçimlerde Afşin’in hak ettiği sırayı alacağını kaydetti.
7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimler için Çobanbeyli ve Altunelma mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek isteyen AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Hamit Bülent Eken, "AK Partiyle birlikte milletimize hizmet etmek için tekrar yola çıktık."dedi.

Gittiği yerlerde açıklamalarda bulunan Eken "Afşin'de beni herkes az çok tanır. Ben Afşin'de doğdum, Afşin'de büyüdüm ve burada yaşıyorum. Ak Partimizin kurulduğu günden bugüne kurucu üye olarak 2002 yılında siyasete başladım. Bu süre içersinde kesinlikle siyasi çizgimi bozmadım. Partim bana hangi görevi verdiyse ben bunu layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. 2011 Genel Seçimlerinde 7. sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı oldum fakat hiç bir zaman bizim yerimiz nenden 7 diye itiraz etmedik ve çalışmalarıma 3'üncü, 4'ncü sıra aday gibi çalışmalarımızı yaptık. Allah bu görevi bizlere nasip etmedi. "diye konuştu.

Eken konuşmasına şöyle devam etti:

"Bizler her durumda ve şartta partimizin arkasında olduk. Partimizin bizlere verdiği görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Bu süreç içerisinde halkımız da sonuna kadar desteğini gösterdi ve Afşin'de 27 binden fazla oy aldık. Çobanbeyli ve Altunelma mahallelerimizin desteğini her zaman hissettik. Bizler bu yola çıkarken Allah'tan hayırlısını dileyerek yola çıktık. Seçilmemizde de bir hayır var dedik ve seçimden sonra dua istediğimiz, destek istediğimiz yerleri tekrar ziyaret ederek teşekkür ettik vatandaşlarımıza bizlere vermiş oldukları desteklerinden dolayı. Ben her zaman insanlarımızla iç içe olmaya çalıştım."

"Vatandaşlarımızdan hayır duası istiyorum"

Ziyaretinde vatandaşlardan hayır duası istediğini söyleyen Aday Adayı Bülent Eken,"Benim bir tek gayem var, o da yaşadığımız topraklara, ekmeğini yediğimiz topraklara hizmet edebilmek. Ben şimdi Çobanbeyli'ye, Altunelmaya oy istemeye gelmedim. Şuanda oy zamanı değil. Bu süreçte sadece vatandaşlarımızdan hayır duası istiyorum. Allah bu görevi bizlere hayırlıysa nasip etsin. Allah bu görevi bizlere nasip ederse de yüzünüzü kara çıkartmamak için elimden geleni yapacağım."şeklinde konuştu.

Eken konuşmasını şöyle tamamladı:

"2011 genel seçimleri öncesinde ve sonrasında vatandaşlarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Zaten ben her gezdiğim yerde vatandaşlarımıza şunu ifade etmiştim, eğer ben bu memleketten çok az oy alıp da seçilmektense çok oy alıp seçilmemeyi tercih edeceğimi söyledim. Geçtiğimiz dönem seçilmememizde muhakkak bir hayır olduğuna inanıyorum.  İnşallah bu dönem iyi bir sıra alıp seçim döneminde vatandaşlarımızdan dualarını ve desteklerini isteyeceğim. Bizler milletimize hizmet edebilmek için yola çıktık, kesinlikle başka bir gayemiz yok. İnşallah iyi bir sıra alıp halkımızın huzuruna çıkmak istiyoruz."
Editör: Haber Merkezi