AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış ve yönetim kurulu üyeleri, Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç'a nezaket ziyaretinde bulunan Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış,  "Ulaşım her yerde önemli olduğu gibi 17 Şubat Cuma günü de bizler için önemli olacak. Biliyorsunuz ki Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’a geliyor. Ulaşım sıkıntısı yaşayacak birçok vatandaşımız var. Bu sebepten dolayı bizlere eksiksiz hizmet vereceğine inandığımız Şoförler odasını ziyaret etmek istedik.”dedi.

Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen mitingde en ön safta yer alacaklarını ifade eden Çakmış, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizden beklediği desteği göstermeye, onun yanında olduğumuzu birazda olsun hissettirmeye gideceğiz. Bu konuda bizlere aracı olacak Afşin Şoförler odasına ziyarette bulunduk Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç ise, “Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor bize düşen görev neyse başımız gözümüz üstüne diyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi