AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP, MHP ve BBP ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, MHP İlçe Teşkilatı ziyaretinde yapmış olduğu açıklamada, ülke genelinde milletin ve siyasi partilerin dik duruşuyla darbenin önlendiğini söyledi.

15 Temmuz gecesi yaşanan Darbe girişimine karşı başta MHP olmak üzere tüm partilerin dik durduğunu ifade eden Kırbıyık, " Ülkemiz, tarihte eşine benzerine rastlanmamış hain bir darbe girişimine maruz kaldı. Bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisi ve diğer siyasi partilerimize değerlendirme ve darbe girişimine karşı aldıkları tavırdan dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk. Ayrıca ziyaretlerimizde Afşin genelinde siyasi partiler olarak neler yapılabileceği üzerine karşılıklı konuştuk." dedi.

Başkan Kırbıyık ziyaretlerinde Pazar günü İstanbul'da yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitinginin Kahramanmaraş'ta da eş zamanlı olarak düzenleneceğini ifade eden Kırbıyık, " Pazar günü Kahramanmaraş'ımızda da Demokrasi ve Şehitler Mitingimizi düzenleyeceğiz. Demokrasi mitingimize bütün partilerimizi ve teşkilatlarımızı davet ediyoruz. Bu noktada ziyaretlerimizde parti temsilcilerimizi ve partililerimizi Kahramanmaraş'ımızdaki mitinge davet ediyoruz." diye konuştu.

MHP İlçe Başkanlığı Ziyareti

MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık'a teşekkür ederek, " Darbe girişiminin ardından, tüm milletimizde ve siyasi partilerimizde Kurtuluş Savaşındaki ruhu gördük. Birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu tüm dünyaya gösterdik. Rabbim milletimizin birliğini ve beraberliğini daim etsin." dedi.

CHP İlçe Başkanlığı Ziyareti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Afşin İlçe Başkanı Mahzuni Çinpolat ise şunları söyledi;

" Bizler darbenin ne demek olduğunu çok iyi olan bir partiyiz. Geçmiş dönemde çok fazla zararını ve eziyetini çektik. Bundan dolayı ilk günde itibaren 15 Temmuz'da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine karşı net bir tavır aldık. Devletimizin ve milletimizin yanında yer aldık. Siyasi parti başkanlarımıza, mülki idarecilerimize teşekkür ediyorum, kimsenin burnu dahi kanamadan ilçemizde bu süreci atlattık. Ziyaretlerinden dolayı İlçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum"

BBP İlçe Başkanlığı Ziyareti

Ziyaretlerinden dolayı  AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık'a ve yönetim kuruluna teşekkür eden Büyük Birlik Partisi Afşin İlçe Başkanı Ecevit Kavak, " Bizler nasıl 28 şubat sürecinde nasıl dik durduysak 15 Temmuz'da da dik durduk. Darbe girişimine ilk andan itibaren karşı olduk ve kınadık. Bu darbe girişimi milli iradeye yapılan bir saldırıydı." dedi.

Türk Eğitim-Sen'e Ziyaret

Siyasi parti temsilcilerine teşekkür ziyaretini bitiren AK Parti heyeti daha son olarak Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şubesini ziyaret etti.

Darbe girişiminin ülke üzerindeki kutuplaşmaları kaldırdığını ve partili partisiz herkesin ortak bir noktada buluşmasına vesile olduğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Türk Eğitim Sen camiasının da darbeye karşı aldığı net tavırdan dolayı Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Özberk'e teşekkür etti.

Daha sonra konuşma yapan Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Özberk, "15 Temmuz darbe girişimi birlik ve beraberlikle ortamının sağlanmasıyla defedildi. Biz eğitim camiasının içerisinde FETÖ mensup olan ve destekleyen örümcek beyinli insanların temizlenmesini istiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte Afşin'imizde birliğimizi ve beraberliğimizi koruruz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi