Ak Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül ile yönetimi, gazetemizin 40.yılı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlamak için bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül ile yönetimi, gazetemizin arşivlerini ve baskı bölümünü inceledi. Başkan Özgül, “Yeşil Afşin Gazetesi’nin 40.yılı dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdik. Gazetenin yapılış süreci hakkında aldığımız bilgilerle, gazetenin ne kadar zahmetle elimize ulaştığını öğrendik. Arşivlerin ne kadar önemli olduğu bir kere daha kanıtlandı. Afşinimizin tek gazetesi olan Yeşil Afşin Gazetesi’ne desteklerimiz her zaman devam edecektir. Bu duygularla gazetemizin 40.yılını kutluyorum” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayan Başkan Özgül, “Gazetecilik ve medya dünya çapında var olan meslek, her olaydan sizlerin sayesinde bilgi alıyoruz. Sizleri unutmak ve değer vermemek bizler için hata olur. Basın, yayın, medya bizler için baş tacıdır. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, tüm medya mensuplarına mesleklerinde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Özgül, gazetemizin imtiyaz sahibi Fatma Kösebalaban’a Ak gençlik çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Yeşil Afşin Gazetesi imtiyaz sahibi Fatma Kösebalaban da Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül’e ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi