Malatya’da 13 gündür kayıp olan Afşinli üniversite öğrencisi Enis Eren, dağlık bir alanda ölü bulundu.

Aslen Afşin'in Alemdar Mahallesinde olan, ailesiyle birlikte Elbistan'da ikamet eden Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Enis Eren’in cansız bedenine ulaşıldı.  

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Enis Eren (22), 25 Ekim’de kaldığı evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Enis Eren’in cansız bedeni Çamurlu Mahallesi kırsalı Kusuk mevkiinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde üniversiteli gence ait ayakkabının bu bölgede bulunmasının ardından aramalar bölgede yoğunlaştırılmıştı. Baba Muharrem Eren’in de katıldığı arama çalışmalarında güvenlik güçleri gencin cesedini dağlık alanda buldu. Uzun süre önce öldüğü tespit edilen gencin cesedi, savcılığın yaptığı incelemenin ardından AFAD ekipleri tarafından dağlık alandan indirildi. Baba Muharrem Eren, oğlunu teşhis ederken gözyaşlarına boğuldu. Gencin cesedi, daha sonra cenaze aracı ile Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsinin ardından gencin cenazesi, bugün öğle namazının ardından Elbistan'da defnedilecek.

Doktor adayı Enis Eren'in ailesi geçtiğimiz günlerde, ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına çıkarak çocuklarının bulunması için yardım istemişti.


Editör: Haber Merkezi