Eshab-ı Kehf Gençlik Akademisi Projesinin Akdeniz Bölgesi uygulaması için Antalya’ya giden Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği (AFŞİNDER) üyeleri program öncesinde EXPO 2016 Fuar alanını gezdi.

Bin 121 dönüm arazi üzerine yapılan, birçok ülkenin bahçe, süs ve tarım bitkilerinin bulunduğu Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ve turizm cenneti Antalya’da milyonların ziyaret ettiği EXPO 2016 fuar alanını gezen AFŞİNDER üyeleri, fuar alanına hayran kaldı.

AFŞİNDER Üyelerine Antalya Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mikail Konak’da eşlik ederken, Geziye ilişkin açıklama yapan AFŞİNDER Başkanı Ahmet Ardıç, “ Bin 121 dönüm arazi üzerine yapılan, bir çok ülkenin bahçe, süs ve tarım bitkileri hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan Antalya EXPO2016 Fuar alanını, basın müşaviri kıymetli hemşehrimiz Erol İşbilir ‘in katkı ve organizasyonu ile VIP rehber eşliğinde Afşinder Antalya program ekibi olarak gezdik. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında muvaffakıyetler diliyoruz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi