Proje kapsamında Afşin Hükümet  Konağı Konferans salonunda 15 okul öğrencileri, kendi tezlerini savunarak bir üst kademeye geçmek için kıyasıya yarıştılar.
Münazara yarışmasında konuşma yapan Afşin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Mustafa Bilal Özden, "Öğrencilerimizin kendilerine güven duyma ve sorumluluk duygularını geliştirmeleri, kendilerini ifade edebilmeleri, fikir üretme, düşüncelerini savunma ve çözüm bulma yeteneklerini geliştirmeleri, zamanlarını etkili, enerjilerini verimli kullanabilmeleri nihai hedefimizdi. Bu kapsamda ilçemizden 15 okul münazara etkinliğine katıldı ve kendi inandıkları tezleri savundular. Münazara sürecinde öğrencilerimiz kendilerini ifade etmek için çok çabaladılar ve bizlerin gönlünde bütün okullarımız birinci oldu." dedi.
Şube Müdürü Özden, " Proje Kenti Afşin kapsamında hazırlanan bu proje okullarımız ve öğrencilerimiz açısından çok güzel bir organizasyon oldu. Son ikiye Afşin Anadolu Lisesi ve Afşin Anadolu Lisesi ve Tanır Çok Programlı Anadolu Lisesinden öğrenciler kendi tezlerini savundular ve centilmence bir yarışma ortaya koydular. Türkçe Öğretmenimiz Ahmet Çelik'e,  projede emekleri bulunan bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. "açıklamasında bulundu.
Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği münazara yarışmasının  final karşılamasında, Afşin Anadolu Lisesi ve Tanır Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Afşin Anadolu Lisesinden öğrenciler "İnternet İnsanı Sosyalleştirir - İnternet İnsanı Yalnızlaştırır" tezini tartıştılar.

Finalde, Tanır Çok Programlı Anadolu Lisesinin 'İnternet İnsanları Yalnızlaştırır' tezi birinci oldu.
Editör: Haber Merkezi