Afşin Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından "Muharrem Ayı ve Aşure Günü" münasebetiyle vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Eshab-ı Kehf Camii Şerifinde Cuma namazının ardından cami önünde düzenlenen etkinlikte konuşan Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Karaağaç, birlik ve beraberlik duygularının muharrem ayında ön plana çıktığını söyledi.

Muharrem ayının ve aşure etkinliklerinin, Türk-İslam geleneğindeki yerinin çok önemli olduğunu söyleyen Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Karaağaç, “Muharrem Ayı ve Aşure Günü olması, ayrıca 12 Ağustos 1979’da hain bir saldırıda ülkücü şehidimiz Hüseyin Kuzdağ ağabeyimizin ruhunu yat etmek için aşure etkinliğini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza aşure ikram ettik. Bu güzel etkinliğimize katılan kurum müdürlerine, belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e, Kahramanmaraş İl Ocak Başkanımız Dursun Nar’a ve parti yönetimlerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Aşure etkinliğine, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Nar, Afşin MHP ve AK Parti yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi