Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) oda meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimleri başladı.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) oda meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, Ticaret Odasının hizmet binasında gerçekleştiriliyor. 8 komitenin bulunduğu seçimlerde 314 üye oy kullanacak.

İlçe Seçim Kurulu tarafından gerçekleştirilen seçimler iki aşamalı olacak.

İlk aşamada oda meclis üyeleri ve komiteler belirlenecek, ikinci aşamada ise oda meclis üyeleri 4 yıl için yönetim kurulu başkanını seçecek.

- "Ektiğimizi biçme zamanı"

Beyaz listeyle sandığa giden mevcut Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, " Bugün Afşin Ticaret ve Sanayi Odamızın meslek komitelerinin seçimini gerçekleştiriyoruz. Bizim için mutlu bir gün. Çünkü ektiğimizi biçme günü. Her şeyden önce Rabbimizden hayırlısını diliyoruz. Şuanda her hangi bir sıkıntı gözükmüyor. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçimlerin sonucunda üyelerimizin gönüllerine, kalplerine bir nebze de olsun muhabbet bırakabilmişsek karşılığını alacağız. Seçimlerin Afşin'e, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." diye konuştu.

Seçime yeşil liste ile giden Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Özdemir ise, şunları söyledi:

"Odamızın meslek komitelerinin seçimlerini icra ediyoruz. 8 komitede gerçekleştirilen seçimin, aday arkadaşlarımıza, şahsımıza, komite üyelerimize, Afşin'imize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar bekliyoruz. Bize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum"

314 üyenin oy kullanacağı seçim saat 17.00'a kadar devam edecek.

Editör: Haber Merkezi