Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret eden Afşin Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Mehmet, zorlu bir seçimi geride bıraktıklarını belirterek, “Her zaman Cenabı Allah’tan hayırlısını istedik. Afşin için, odamız için hayırlısı buymuş. Bize destek olan, olmayan tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Başkan adayı Kalender yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Seçim sonucu ne olursa olsun çok güzel insanlar tanıdık. Seçim öncesinde her üyeyi hatta her esnafımızı ziyaret ederek Afşin için çalışma sözü verdik ve destek istedik. Bizlere inanan üyelerimizi temsil etme noktasında üzerimize düşen görevi yapma gayreti içerisinde olacağımızı beyan ettik. Geçtiğimiz hafta sonu da odamızın meslek komiteleri ve meclis üyelerinin belirlendiği seçimi gerçekleştirdik. Kafa kafaya giden bir seçimde 8 komitenin 3’ünü kazandık. Sonuç daha farklı olabilirdi fakat nasipten öteye geçilmez. Seçim sürecinde bizlere destek olan olmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.”

Yeşil Afşin Gazetesi imtiyaz sahibi Fatma Kösebalaban da, Mehmet Kalender’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, seçim sürecinde yaptığı çalışmalardan dolayı Kalender’i tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi