Afşin Kaymakamlığı ve Afşin Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Afşin Atatürk Parkı'nda Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreninde, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, kamu kurum, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum amirleri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği zamanlar olduğunu belirten Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 " Kurban Bayramını İlçemizde, bayram neşesiyle ve mutluluğuyla yaşıyoruz. Fakat ülkemizin çeşitli yerlerinde bizlerin bir ve beraber olmamızı istemeyen, ülkemizin güçlenmesini istemeyen güç odakları hainliklerine devam ediyor. Bayramın birinci günü Van'da gerçekleştirilen bombalı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hain terör örgütü kirli yüzünü bir kere daha gösterdi. Biz birliğimizi ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe bu ülkede huzur daim olacaktır. Bu Kurban Bayram'ının Afşinli vatandaşlarımıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum"

15 Temmuz'da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin ardından yaşanılan ilk bayram olduğunu söyleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, " Rabbim, bu memleketi, belalardan, afetlerden ve şer odaklarının şerlerinden muhafaza etsin, her günümüzü böyle etsin. Hedefimiz çok büyük. İnşallah bu milletin yeniden İslam ümmetinin bayraktarlığını yapacağı günler yakın. Bu günler birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemiz için önemli günlerdir. Bütün hemşerimizin kurban bayramını kutluyorum, he birlikte birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar görmek nasip olur inşallah." açıklamasında bulundu.

Bayramlaşmaya, Afşin Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Hasan Akdemir,  İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Erol, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bahadır Taphasan, siyasi partilerin ilçe başkanları, kamu ve kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.



Editör: Haber Merkezi