Özel Afşin Bilgi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, muhteşem bir mezuniyet töreni ile ilk mezunlarını verdi.

2015-2016 eğitim öğretim yılını tamamlayan Özel Bilgiden 129 öğrenci, kalabalık katılımlı mezuniyet töreni ile hayatlarına yeni bir sayfa açtı. Okul 4 yılında 129 öğrencisini mezun etmenin gururunu yaşadı.

Özel Afşin Bilgi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2015-2016 yılı mezunlarını Hayal Düğün Salonunda gerçekleştirilen 'Mezuniyet Gecesi' ile verdi. Yaklaşık 600 velinin katılımıyla öğrenciler, törende mezuniyet coşkusunu tüm gece boyunca yaşadı. 

Gecede Okul Müdürü Halis Öztürk, gençlerin geleceğe ışık tutacak yeni nesiller olduğunu ve mezuniyet diplomalarının nice başarılar getirmesini diledi.

Müdür Öztürk, "Emanet olarak aldığını evlatlara hizmet ederek, ne istediğini bilen, bilgili, görgülü ve yaşamayı seven sevgi dolu bireyler olarak sizlere heyecan içerisinde yeniden taktim ediyoruz. Onlara gösterdiğiniz klavuzluk için sizlere teşekkür ediyorum. Bütün toplumların ve ulusların umutları genç nesillerdir.Bizimde güvencemiz sizlersiniz. İnanıyorum ki sizlerde umutlan boşa çıkarmayacaksınız Buna bütün kalbimle inanıyorum" dedi.

Daha sonrasında söz alarak kürsüye gelen Kurucu müdür Harun,  muhteşem bir mezuniyet töreninde 129 öğrenciyi mezun etmenin gururunu yaşadığını ve bu diplomanın tüm öğrencilerine başarı, ahlak ve sorumluluk getirmesini diledi.

Gece sonunda öğrenciler keplerini atarak müzik eşliğinde eğlendi.

Editör: Haber Merkezi