Afşin Meslek Yüksekokulu 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında kendilerini sürekli geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. 
Mezun olan öğrencilerin ailelerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür eden Güneşaçar, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kaya, 2014-2015 yılı mezunlarını kutlayarak, öğrenci aileler göstermiş olduğu fedakarlıktan dolayı teşekkür etti. 

Afşin'de Meslek Yüksekokulunun 7. Yılını doldurduğunu söyleyen Yüksekokul Müdürü Kaya, " İki yıl insanlar için çok uzun bir süre olmasına rağmen üniversite gibi kurumlar için çok kısa bir süreç. Bu kısa süreç içerisinde okulumuzun öğrencilerimize hayatın bir prototipini sunduğunu düşünüyorum." Dedi.

Dünyada toplumların gücünün eğitimli insanlarla ölçüldüğünü ifade eden Kaya konuşmasını şöyle sürdürdü: 


" Türk toplumu eğitime önem veren toplumların başında gelmektedir. Öğrencilerimizin öğrenimi boyunca edindiği bilgilerle kendilerinizi geliştirmeye devam ettirdiği müddetçe her yerde başarılı olacağınız düşünüyorum. 

Geleceğiniz için sürekli öğrenmeye sürekli araştırmaya ihtiyacınız var. Mezuniyetin ardından yapmanız gerekenler, kendinize güvenmek, çok çalışmak, meraklı olun ve sevdiğiniz işi yapın." dedi.

Konuşmaların ardından Afşin Meslek Yüksekokulu birincisine ve bölümlerde dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Afşin MYO 2014-2015 eğitim-öğretim yılı dönem birincisi ve KSÜ dönem üçüncüsü olan  Zafer Duman, öğrencilere mezuniyet yeminini ettirmesinin ardından program kep atma töreniyle sona erdi.
Mezuniyet törenine, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan, İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar'ın yanı sıra öğrencilerin aileleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi