Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı, Ramazan Bayramının ikinci günü MHP Afşin İlçe binasında yapıldı.

Partisinin bayramlaşma programına katılan MHP Gene Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri için çalışmalara aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

 24 Haziran seçimleri ile beraber milletin desteğiyle Türkiye'nin üzerine oyunu bozacaklarını ifade eden Aycan,"Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve İslam dünyasına huzur getirmesini temenni ediyor,  tüm milletimizin bayramını kutluyorum." dedi.

MHP'nin, Türk İslam davasının siyasi misyonunu üstlendiğini dile getiren Aycan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Bildiğiniz üzere Milliyetçi Hareket Partisinin davası Türk İslam davasıdır. Her bir partilimiz bu davanın bir eri olmuştur ve mücadelemizi bu yönde sürdürüyoruz. Seçime çok az bir süre kaldı. Ülkemizin ve milletimizin refahı için çalışmalara devam etmemiz gerekiyor. Kırgınlıkların ve küskünlükleri geride bırakmamız gerekiyor. Bu düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve İslam dünyasına huzur getirmesini temenni ediyor,  tüm milletimizin bayramını kutluyorum"

24 Haziran'da ülkenin geleceğinin belirleneceği kritik bir seçime gidileceğine değinen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sermet Yıldız ise, "Seçimde, Milliyetçi Hareket Partisi olarak amacımız, güçlü bir ülke, güçlü bir devlet ve bunun yanı sıra mecliste güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisidir. Önümüzdeki son haftayı kimsenin söylediğine kulak asmadan heyecanımızı yitirmeden önümüzdeki seçimlere odaklamalıyız. tüm milletimizin bayramını kutluyorum" dedi.

Bayramlaşma programına katılan partililere ve vatandaşlara teşekkür eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Zafer Öner, "Tüm Afşinli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecimizden buyana bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemediniz. Listemiz belirlendi ve partimizdeki birlik ve beraberliği koruyarak iyi bir çalışma dönemi gerçekleştirdik. Her ziyaretimizde ve temasımızda Milliyetçi Hareket Partisine teveccüh olduğunu gözlemledik. Bizlere destek veren tüm partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanımız Hüseyin Kayış yeni doğan evladını kaybetti. Başkanımızın acısını paylaşıyoruz ve başsağlığı diliyorum. Tüm İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

Son olarak konuşma gerçekleştiren Afşin MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, " Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanımız Hüseyin Kayış'ın evladını kaybetti. Kendisine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. MHP Afşin İlçe Teşkilatı olarak, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayımız Av. Zafer Öner, Komite Başkanımız Serhat Türkmen, teşkilatımızın yöneticileri ve partililerimiz seçimlerde MHP bayrağını zirveye dikmek için elinden geleni yapmaktadır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 24 Haziran'da Milliyetçi Hareket Partisi Afşin'de büyük bir başarıya ulaşacaktır. Bizler, içimize nifak sokmayan kişilere asla taviz vermeyeceğiz. Tüm Afşinli hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi