Afşin Kaymakamlığı, kurumlar arası ve esnafların katıldığı voleybol turnuvası düzenliyor. Turnuvalar bugün başlıyor.
Afşin Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan turnuvalar 15 takım katılıyor. 3 grupta yapılacak olan müsabakalar 1 Martta sona erecek.
Amaçlarının ‘dostluk, kardeşlik ve sportif faaliyetlerle insanlarımızı birbirine yakınlaştırmak’ diyen Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, “Voleybol turnuvamızı insanlarımızın birebirleriyle daha çok kaynaşması ve sosyal dayanışma ortamının sağlanması açısından tertipliyoruz. Amacımız dostluk, kardeşlik ve sportif faaliyetlerle insanlarımızı birbirine yakınlaştırmak. Her ligin bir birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olacaktır ama biz işin özüne bakmamız gerekiyor ve bu işi iyi sahiplenerek bir gelenek haline getirmemiz gerekiyor. Nasıl ki komu kuruluşlarımız arasında futbol turnuvası düzenliyorsak voleybol turnuvasını da sahiplenerek bir gelenek haline getirip her yıl düzenlemek istiyoruz. Geçen günlerde bir esnaf arkadaşımızın kamu kuruluşlarımıza yönelik düzenlemiş olduğumuz turnuvalardan bilgisi olduğunu ve bu turnuvalara esnafların da dahil edilmesi gerektiğini söyleyerek bizden böyle bir talebi olmuştu. Biz voleybol turnuvasını kamu kuruluşlarımız arasında düzenlemeyi düşünüyorduk ama esnaf arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda turnuvamızı genişleterek vatandaşlarımızı kahvelerden uzaklaştıracak ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak sportif etkinliği vatandaşlarımızın da katılabilmesi şeklinde turnuvamızı düzenleyeceğiz. Turnuvada elbette sahada güzel bir sportif mücadele olacak ama bunun yanında da kardeşlik duyguları içerisinde ve bu ilçede hep beraber yaşadığımızı unutmadan bu turnuvamıza başlayalım istiyoruz.” açıklamasında bulundu. 
Takımlar ve gruplar ise şöyle sıralandı:
A Grubu: Çobanbeyli Cumhuriyet Okulu, Gönül Elçileri, B Termik Santrali, Afşin Mermer, Zekioğlu Ticaret
B Grubu: Anadolu Lisesi, Arena İletişim, Altaş Kuran Kursu, A Termik Santrali, Mehre Spor
C Grubu: Afşin Belediyesi, Atatürk Lisesi, İmam Hatip Lisesi 1, İmam Hatip Lisesi 2, Turgay Ciner Endüstri Meslek Lisesi
Editör: Haber Merkezi