Afşin'de 2022-2023 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek Final Okullarının tabelası asıldı.

İlçede 5 katlı kampüsüyle anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise kademelerinde eğitim verecek Afşin Final Okullarında tadilat ve hazırlık çalışmaları devam ediyor. Okula son olarak "Afşin Final Okulları" tabelası takıldı.

Afşin Final Okulları Kurucusu iş insanı Tufan Yanar, "İlçemize yakışır kurumsal bir eğitim kurumunu kazandırdık ve çok güçlü bir eğitim kadro oluşturuyoruz. İnşallah Final Okulları önümüzdeki eğitim öğretim sezonunda Afşin'de hizmete girecek" dedi.
Yanar, "Afşin'de büyük bir eksikliği gideriyoruz. Yaklaşık 6 dönüm bir alanda 4 bin metrekare kapalı alanımız var. Okulumuzda spor salonu, konferans salonu, çok amaçlı salonlarımız, robotik kodlama, resim atölyesi, müzik atölyeleri oluşturuyoruz. Okulumuz Final Okulları kalitesiyle donatıyoruz.  Tüm araç ve gereçleri temin ediyoruz, akıllı tahtaları, bilgisayar sınıflarını kuruyoruz.   Ayrıca anaokulundan başlayarak İngilizce eğitimi öğrencilerimize sunacağız. Okulumuzun tabelasını da astık. İnşallah 2022-23 eğitim sezonunda ilçemize eğitim alanında hizmet vereceğiz" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi