Afşin Fen Lisesi, Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği 'bereketli sofralar' projesi kapsamında ilçe protokolü ve öğrencileri bir araya getirdi.

Fen Lisesi Pansiyonunda verilen iftara, Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Afşin Kaymakamı Ahmet Pınar Can, iftar programında yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi:

"Böylesine pırıl pırıl öğrencilerimizle bir arada olmak, iftar yapmak bizleri mutlu ediyor. Gençlerimizle ülkemiz daha da güçlenecek ve ilerleyecek. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyorum. bu nezih ortamda bizleri ağırlayan okul idaremize ve iftar programında emekleri bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum"

Afşin Fen Lisesi Müdürü Cuma Kılıç ise, "Okul pansiyonumuzun öğrencilerimiz için bir misafirhane değil, sıcak bir ev ortamı oluşturma çabası içerisinde olduk. Devletimizin tüm olanaklarını öğrencilerimiz için kullanıyoruz. Amacımız öncelikle öğrencilerimizin vatanını seven, bayrağına, ülke değerlerine, devletine bağlı birey olması ve geleceğe ışık tutacak bilim insanlarını yetiştirmek. İftar programımıza katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

  

Editör: Haber Merkezi