Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve ilçedeki bayan kuaförler topuz teknikleri, saç kesim ve saç bakımı konularında eğitim semineri düzenledi.

Afşin ve Elbistan'da faaliyet gösteren bayan kuaförleri, Elbistan'da düzenlenen, saç bakım, saç boyama ve yeni saç kesim teknikleri konulu seminerde bir araya geldi.

Konu hakkında açıklama yapan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, " Afşin'imizde faaliyet gösteren bayan kuaförlerimizi Elbistan'da düzenlenen eğitim seminerine götürdük. Burada saç kesim eğitmenleri tarafından mankenler üzerinde kuaförlük mesleğinin ayrıntıları pratik olarak gösterildi. Bayan kuaförlerimiz adına yararlı bir eğitim semineri olduğunu düşünüyorum. Eğitim seminerinde kuaför mesleği kapsamında topuz teknikleri, saç kesim ve saç bakımı konularında eğitim verildi."dedi,
Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Topaktaş, amaçlarının Afşin'de  kuaför esnafının daha iyi hizmet vermelerini sağlamak olduğunu belirtti. Topaktaş ayrıca, oda yönetimi olarak bu ve benzeri eğitimlere katılım olduğu müddetçe devam edeceklerini aktardı.

Editör: Haber Merkezi