Afşin Belediyesi,Arıtaş Mahallesinde toplamda 3 bin 500 metre uzunluğunda, sıcak asfalt kaplama çalışması yaptı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,Arıtaş Mahallesinde önemli bölgelerde bulunan yollarda sıcak asfalt çalışmaları tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulduğunu söyledi.

Kar yağışı öncesi yoğun bir şekilde asfaltlama çalışması yapıldığını söyleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “ Şu anda Arıtaş Mahallesi, Yeşilyurt sokaktayız. Üst yapı hizmetlerinin hiç yapılmadığı bir yerdi. Afşin Belediyesi ekiplerimiz Büyükşehir KASKİ ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı bölgelere girerek çalışmalarını yaptılar. Şu an itibariyle Arıtaş Mahallemizde önemli bölgeleri tamamladık. Mahalle sakinlerimize, Afşin’imize hayırlı olsun diyorum” dedi.

İlçenin her noktasına belediye hizmetlerini ulaştırmak için gayret ettiklerini ifade eden Güven, “Afşin Belediyesinde göreve başladığımızdan buyana ilçe merkez mahallelerimizi ve kırsal mahallelerimizi hiçbir zaman birbirinden ayrı tutmadık. Her yere eşit ve yüksek standartlı hizmetimizi ulaştırmaya çalıştık. Afşinlilerimize uzun yılların ardından böylesine kapsamlı bir hizmeti almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Verimli bir çalışma dönemi ile ilçe genelinde bozuk olan yolların büyük bir bölümünün kullanılabilir hale gelmeye başladı. Belediyemiz büyük bir özveriyle çalışarak vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için yoğun çaba gösterilmektedir. 2017 yılında Afşin’in üstyapı ve altyapı sorunu kalmayacak.” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Güven, daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi