Afşin Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Turan, Afşin Ziraat Odası Başkalığına seçilen İbrahim Emiroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Afşin Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Turan ve baroya kayıtlı avukatlar Afşin Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziraat Odası ziyaretinde konuşan Baro Temsilcisi Av. Turan, " Geçtiğimiz günlerde Ziraat Odamızın Genel Kurulu yapıldı ve İbrahim Bey başkanlığa seçildi. Afşin Barosundan avukat arkadaşlarımızla birlikte başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz ve Afşinli çiftçilerimizin faydasına olan hizmetlerin yapılmasına vesile olacağına inanıyoruz. "dedi.

Afşin'deki çiftçilerin, Elektrik Üretim Anonim Şirketine (EÜAŞ) karşı açtığı ‘ürün zararı ve toprak kaybı’ bedeli davalarında yüksek mahkeme masraflarının mağduriyete yol açtığını söyleyen Turan, konuyu gerekli mercilere ulaştırkıklerını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Çiftçilerimizin EÜAŞ'a açtığı ‘Ürün zararı ve toprak kaybı’ bedeli davalarında yüksek mahkeme masrafları çıkması mağduriyete yol açıyor. Bu konuyu Kahramanmaraş Valiliği'ne, Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na da taşıdık. "

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu,"Bizleri ziyaret eden avukat arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ziraat odası olarak çiftçilerimizin faydasına olan ve Afşin'de çiftçiliği yeniden canlandırmak için önemli çalışmaların altına imzamızı atmak için bu göreve talip olduk."diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi