AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak:

“Afşin, AK Parti iktidarında önemli yatırımlar aldı”
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti iktidarında Afşin'in önemli yatırımlar aldığını söyledi.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Ak Parti hükümeti tarafından Afşin’e yapılan yatırımları değerlendirdi. Kaynak, AK Parti döneminde eğitim, sağlık ve ekonomik anlamda büyük yatırımlar aldığını belirterek, bu başarının AK Parti Milletvekilleri ve parti teşkilatlarının hep birlikte hareket etmelerinden kaynaklandığını belirtti.
 
Afşin’e yapılan bazı yatırımlar hakkında açılama yapan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, "Geçtiğimiz hafta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kahramanmaraş'a gelerek, ulaştırma sorunları ve yatırımlarıyla alakalı düzenlenen Ulaştırma Çalıştayına katıldı. Çalıştayda Ulaştırma Bakanımız Lütfi Elvan'a Afşin'imizin sorunlarını dile getirdik. Özellikle, Göksun-Elbistan yol kavşağından Afşin'e kadar olan 2 kilometrelik kısmın çift şeritli bölünmüş yol olarak yapılması konusunda olumlu cevap aldık ve Bakanımız, En kısa zamanda Afşin-Elbistan yolunun bölünmüş yol olarak yapılacağının sözünü verdi. Ayrıca, Afşin'imizin uzun yıllardır hayal ettiği, Tanır, Dağlıca ve Sarız yolunun yapılmasın bizim için çok önemli olduğunu ilettik Sayın Bakanımıza ve bu konuda olumlu cevap aldık. Şuan için Sarız yolu için proje çalışmaları devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yıl yapım ihalesi yapılacak ve 2016 yılına kadar bitirilecek." şeklinde konuştu.
Afşin Sağlık Meslek Lisesi için yeni bina yapılacağını söyleyen Kaynak, "Afşin'imiz için bir güzel haberde AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal'dan geldi. Afşin Sağlık Meslek Lisesi için yeni bina gerektiğini iletmiştik Milletvekilimize ve kendiside bu çerçevede Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ile sağlık meslek lisesi hakkında görüştü. Bu doğrultuda sağlık meslek için 4 milyonluk yatırım sözü alındı ve Afşin Milli Eğitim Müdürlüğümüz  ve Kaymakamlığımızın gerekli çalışmalara hızla başladı. Afşin'imize yapılacak olan yeni sağlık meslek lisemizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu yatımın Afşin'imize kazandırılmasında emeği bulunan ve Afşin için yapılan yatırımlara verdiği yoğun destekten dolayı Sayın Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal'a teşekkür ediyorum." dedi.
Kaynak, "2014-2015 eğitim öğretim sezonunda öğrencilerimiz yeni okullarında okuyacak. Afşin'imizin en eski okullarından olan, Atatürk İlkokulu, Namık Kemal İlkokulu, Afşinbey İlkokulu, Kız Meslek Lisesi ve  bu yıl Afşin'de ilk defa eğitime başlayacak olan Afşin Fen Lisemizin yeni binaları tamamlandı. 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda öğrencilerimiz yeni okullarında okuyacaklar. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde bu okullarımızın resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Bu okullarımızın Afşin'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu yatımın Afşin'imize kazandırılmasında emekleri bulunan, Sayın Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal'a, Kahramanmaraş Milletvekillerimize ve Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sefer Turan'a  teşekkür ediyorum. Ayrıca, Afşin için gerekli tüm yatırımların Adatepe Barajından, Karakuz Barajına kadar, Binboğa Gölet'inden, Arıtaş ve Dağlıca Gölet'ine kadar tüm yatırımların ilçemize kazandıracağız. Bunun müjdesini Afşin'imize şimdiden vermek istiyorum. Afşin için gerekli yatırımların yapılması noktasında AK Parti iktidarının gücünü yanımıza alarak yatırımlara devam edeceğiz. Tüm Afşinli Hemşerilerimizin bilmelerini isterim." açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi