AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken Göksun’da bir dizi ziyaret ve esnaf gezilerinde bulundu.

2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını geçtiğimiz günlerde Afşin ve Kahramanmaraş merkezde düzenlediği toplantılar ile açıklayan siyasetçi iş adamı Ecz. Hamit Bülent Eken gezi ve incelemeleri kapsamında Göksun’a bir dizi ziyaretler düzenledi.

Sırasıyla Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Göksun Meslek Yüksek Okulu, Ziraat Odası, Şoförler Odası, Kadın Kültür Merkezi, Aksu TV Bürosu, Yayla Göksun Gazetesi, Göksun Haber Gazetesi, Kent Göksun Bürosu, Göksun Kent Konseyi, Göksun Gönül Dostları Derneği  ziyaretlerinin ardından esnafları gezerek dua ve desteklerini istedi.

 Gezi ve incelemelerinde Göksun halkının göstermiş olduğu ilgiden memnun olan Eken; “Sizler bizimle olduğunuz ve gönül bağınızı koparmadığımız sürece, daima sizinle olmaya devam edeceğim. Bu kutlu yolculuğumuzda, bize yol arkadaşı olarak eşlik ettiğiniz sürece, bu yolda yürümekten asla vazgeçmeyeceğim. Biz, bizi seven önemseyen aynı karşılıkla sevdiğimiz ve önemsediğimiz kardeşlerimizle Rabbim müsaade ettiği sürece daima bir ve beraber olacağız. Ve inanıyorum ki birçok başarıya da birlikte imza atacağız.” dedi.
Editör: Haber Merkezi