25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Hamit Bülent Eken, Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Eken, Ziraat Odası ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerine devam etti.

Ziraat Odası ziyaretinde konuşan Aday Adayı Eken, "Geçtiğimiz günlerde Afşin Ziraat Odasının olağan kurulu yapıldı ve mevcut Başkanımız Hasan Akpınar güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi. Kendisine hayırlı olsun ziyaretine geldik. Başkanımız sağ olsun her zaman Afşinli çiftçilerimizin yanında oldu ve yıllardan bu yana bu işi layıkıyla yapan bir insan. Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde Afşinli çiftçilerimize destek olamaya devam eder" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Akpınar, " AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendilerine ziyaretlerinde dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah kendisi bu genel seçimlerde güzel bir sıra alır ve Afşin'in vekil özlemini dindirir. Afşin halkı artık bir vekil istiyor ve bunu kesinlikle arzu ediyor. Bizler her zaman Hamit Bey'in yanındayız." dedi.

Ziraat Odası ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerini devam ettiren Aday Adayı Eken, ziyarette bulunduğu yerlerden dua istedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Eken, "Geçtiğimiz hafta sonu temayül yoklamasını gerçekleştirdik ve ardından ilçe ziyaretlerimize aralıksız olarak devam ettiriyoruz. Afşin'imizde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet ederek dertlerini dinliyoruz. Gördüğümüz, ziyaret ettiğimiz ve elini sıktığımız her vatandaşımızda hayır duasını istiyorum. Bizler bu yola her şeyden önce hayırlısı diye çıktık bu yola. Çok şükür temayülde de teşkilatlarımızın desteklerini gördük. Bu vesileyle tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah aynı şekilde diğer ilçelerimize de ziyaretlerimize ve vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi