AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İlker Çitil, Afşin Barosunu ziyaret etti. 
Aday Adayı Çitil, Afşin Adliye Sarayı'nda Baro Temsilcisi ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Avukat Mehmet Turan'ı ziyaret etti.  AK Parti'nin iki aday adayı bir süre sohbet etti ve seçim yarışında birbirilerine başarılar dilediler

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İlker Çitil, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Afşin Barosu ziyaretinde konuşan Çitil, "Gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyaret iki farklı amaca hizmet ediyor. Bilindiği üzere Baro Temsilcimiz Mehmet Turan Bey, partimizden aday adaylığını açıkladı. Bu kapsamda hem Afşin Baromuzu ziyaret etmiş olduk hem de milletvekili aday adayı olan arkadaşımıza başarılar dilemiş olduk."dedi.



7 Haziran 2015 pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiğini belirten Aday Adayı Çitil, "Kendi memleketimiz olan Afşin'de mahallelerimizi ziyaret dereke vatandaşlarımızdan hayır dualarını istedik. Mahalle temsilcilerimizle, muhtarlarımızla bir araya geldik. Ayrıca Ozanlar Derneğini ve Eğitim Bir-Sen'i ziyaret ettik. Bu ziyaretlerin ardından Afşin Baromuzu ziyaret ettik. Avukatlarımızı temsilen, uzun zamandır güzel bir arkadaşlığımız bulunan avukat arkadaşımız Mehmet Turan'ı ziyaret ettik. Bu ziyaretin ayrıca özel bir durumu var. Çünkü Baro Temsilcimiz aynı zamanda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı. Bu vesileyle kendisine başarılar diliyorum. Rabbim ülkemiz, İlimiz ve Afşin'imiz adına hayırlı olan neyse onu versin."şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Baro Temsilcisi ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mehmet Turan, " Aday Adayı arkadaşımız Doktor Mehmet İlker Çitil Bey'e, avukat arkadaşlarımız adına hoş geldiniz diyorum. Aday adayı olarak Afşin Baromuzu ilk ziyaret eden aday adayı olması sebebiyle kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Afşin Barosu olarak, bu vesileyle diğer aday adayı arkadaşlarımızı bekliyoruz. İlker bey uzun zamandır tanıdığımız bir arkadaşımız ve aday adayı olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Allah tevdi ederse vekillik görevini layıkıyla yapacağına inanıyorum. Aday adayı arkadaşımıza çıktığı bu hizmet yolunda başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi