Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, açılan muhtarlıklarla birlikte kente hizmet eden muhtarların daha güzel ortamlarda çalışma imkanı bulacağını söyledi.
Her alanda Kahramanmaraş halkına en kaliteli hizmetin verilmesini arzuladıklarını ifade eden Poyraz, “Mahallelerine hizmet aşkıyla yanan muhtarlarımız, inşallah burada gördüğünüz gibi, çok daha güzel ortamlarda şehrimize hizmet edecekler. Bunlar yapılması gereken şeylerdi. Bu muhtarlıkların bir kısmını daha önce yaptık, bir kısmını yeni yaptık. Allah hepsinden razı olsun. Tüm muhtarlarımıza iyi çalışmalar diliyorum. Yağmurlu bir günde rahmetin bol olduğu bir günde buraları hizmete açıyoruz, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Altıntel ise Başkan Poyraz’a kendilerine hazırladıkları çalışma ortamı için teşekkür ederek, plaket takdim etti.
Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı törende, kurdele kesimi yapılarak muhtarlıklar hizmete sunuldu.
- ÖĞRENCİLERİ YAĞMURDAN KORUDU
Bu arada yağmurlu havada gerçekleşen açılış töreni bazen renkli anların yaşanmasına neden oldu. Törene katılanlar ve öğrenciler için hazırlanan çadıra giremeyen bazı öğrencilerin yağmur altında ıslandığını gören İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, çocukları yanına çağırdı. Çevresinde toplanan öğrencileri şemsiyesinin altına alan Aşık, İstiklal Marşı okunduğu esnada öğrencilerin ıslanmasını bir nebze olsun önlemiş oldu.
Editör: Haber Merkezi