Elbistan ilçesinde, 4 yıl önce oğlu cinayete kurban giden 64 yaşındaki Ramazan Tekin, olayın ardından 4 yıl geçmesine rağmen katillerin bulunamadığını söyledi.

Olay, 25 Mart 2011 tarihinde Elbistan'a bağlı Akbayır Mahallesi Akpınar mevkiinde meydana geldi. Sabah saatlerinde biri otomobil içerisinde, diğeri otomobil yanında iki kişiye ait ceset gören çobanlar, durumu jandarmaya bildirmiş, yapılan incelemede Ahmet Ölç’ün (30) cesedi otomobil içinde, Erhan Tekin'in (33) cesedi ise otomobilin hemen yanında bulunmuştu.

46 E 4277 plakalı otomobilde önce darp edildikleri, daha sora ise tabanca ile ateş edildiği belirlenen Ahmet Ölç ve Erhan Tekin'in nasıl, kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü halen araştırılıyor.

Geçen süre zarfından sıkıntıdan 2 kez kalp krizi geçirdiği belirten Erhan Tekin'in babası Ramazan Tekin, “Benim oğlum suçlu olabilir. Bu durum kimseye oğlumu öldürmeye hak vermiyor” dedi.



Tekin, “2011 yılının Mart ayında oğlum kayboldu, ertesi gün aracın içerisinde ölü olarak bulundu. Benim oğlum suçlu olabilir. Bu durum kimseye oğlumu öldürmeye hak vermiyor. Adaletin huzurunda çıkar hesabını verir. İki torunum öksüz kaldı, Sayın Başbakanım, Sayın Adalet Bakanım, Sayın Cumhurbaşkanım benim ne yapmam lazım? Benim çocuğumun katillerinin çıkıp adaletin huzurunda hesap vermesini istiyorum. Çocuğum öldükten sonra 2 kez kalp krizi geçirdim. 4 yılda bu olay bir arpa boyu ilerlemedi. İddianame dahi hazırlanmadı. 3 karakol komutanı, 3 savcı değişti hiçbir sonuç elde edilemedi. Bu cani insanlar, devletin içinde devlet var gibisine bu katiller çıkmıyor. Sizden rica ederim katillerin adaletin huzurunda hesap vermesini istiyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi