Kahramanmaraş’ın en modern düğün salonu, Doğan Tehci, Yavuz Nalbantbaşı ve Mehmet Bilici ortaklığıyla kentin hizmetine sunuldu. Renkli görüntülerin sahnelendiği salonun açılışı, kentin siyaset, spor, iş dünyası ve basın camiasını bir araya getirdi.
Adını Peygamber Efendimizin sancağından alan salonun açılışını gerçekleştiren, TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Maraş düğünlerinin şenlik havasında geçtiğini belirtti. Bu mutlu ortamların sağlanması için böylesi güzel mekanlara ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:
“Bizim düğünlerimiz geleneklerimize, göreneklerimize uygun olarak şenlik havasıyla yapılır. Gönüller düğünlerde bir olur. Bu güzel salonumuzun da böylesi düğünlere ev sahipliği yapmasını temenni ediyoruz. Burada evlenerek hayatlarını birleştiren çiftlerimizden de başbakanımızın tavsiyesi olan 3 çocuk bekliyoruz. Salonun yapımında emeği geçen işçisinden patronuna kadar herkesi kutluyorum.”
Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise salonun yapılması için büyük emek verildiğine dikkat çekti. Poyraz, “Doğan bey, Mehmet bey ve Yavuz bey büyük emekler vererek burayı açtılar. İnşallah burası birbirinden güzel düğünlere ev sahipliği yapar. Yapılacak olan düğünlerle saadet dolu yuvalar kurulur ve vatanına, milletine faydalı nesiller yetişir. Emeğiniz zayi olmasın diyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Daha sonra, TBMM Başkanvekili Sağlam, Başkan Poyraz, Defterdar Osman Koçaş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay tarafından açılış kurdelesi kesildi. Törene, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti ve MHP idarecileri ile yüzlerce davetli katıldı.
Tören, kokteyl ve müzik dinletisi ile son buldu.
Editör: Haber Merkezi